Broquetes de pollastre amb mostassa i enciam

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Agafem el pollastre ja desossat. Treiem els greixos i aprofitem la carn sense pell ni greixos. En fem daus quadrats d’uns 2 cm per costat.
-Pelem i trinxem les cebes i els alls. Esbandim les fulles de coriandre fresc i les trinxem. En un bol de mida grossa, hi marinem el pollastre tallats a daus amb la ceba, l'all, el coriandre, unes culleradetes de cúrcuma, sal i pebre al vostre gust i un raig d'oli.
-Deixem el bol a la nevera com més estona millor.
-Enfilem uns quants daus, 3 o 4, de pollastre a cada broqueta, si voleu fer servir broquetes de fusta, deixeu-les en remull amb aigua durant uns 10 minuts perquè d'aquesta manera us anirà més bé a l'hora de coure-les a la planxa.
-Posem una mica d’oli a la planxa i salem les broquetes , quan la planxa està ben calenta, couem les broquetes pels 4 costats, uns 3 minuts per costat.
-Empletem : 3 broquetes per persona, en el plat al costat del pollastre hi posem una tira de mostassa i en un altre costat una mica d’enciam.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se