Broquetes de pollastre amb mostassa i enciam

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pollastre de més o menys 1 Kg (millor ja desossat)
  • 1 pot de mostassa groga de Dijon
  • 1 Bossa d’enciams variats.
  • Cebes
  • Alls
  • Coliandre
  • Cúrcuma
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

-Agafem el pollastre ja desossat. Treiem els greixos i aprofitem la carn sense pell ni greixos. En fem daus quadrats d’uns 2 cm per costat.
-Pelem i trinxem les cebes i els alls. Esbandim les fulles de coriandre fresc i les trinxem. En un bol de mida grossa, hi marinem el pollastre tallats a daus amb la ceba, l'all, el coriandre, unes culleradetes de cúrcuma, sal i pebre al vostre gust i un raig d'oli.
-Deixem el bol a la nevera com més estona millor.
-Enfilem uns quants daus, 3 o 4, de pollastre a cada broqueta, si voleu fer servir broquetes de fusta, deixeu-les en remull amb aigua durant uns 10 minuts perquè d'aquesta manera us anirà més bé a l'hora de coure-les a la planxa.
-Posem una mica d’oli a la planxa i salem les broquetes , quan la planxa està ben calenta, couem les broquetes pels 4 costats, uns 3 minuts per costat.
-Empletem : 3 broquetes per persona, en el plat al costat del pollastre hi posem una tira de mostassa i en un altre costat una mica d’enciam.

40min


Recepta de cuina de Broquetes de pollastre amb mostassa i enciam

En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

888 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: