Empedrat de bacallà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Motlle

Elaboració

-Netegem les mongetes blanques per eliminar l'aigua on han estat conservades.
-Les barregem amb el bacallà descongelat i esmicolat (amb les mans o amb l'ajuda d'unes tisores), la ceba tallada ben petita, els pebrots tallat ben petitons i el tomàquet i s'amaneix amb una mica de sal i un bon raig d'oli.
-Empletem amb un motlle tipus braçalet ample i adornem amb julivert.
Tot el procés són entre 5 i 10 minuts.

8min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se