Salsa Stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa l'oli i la mantega en una paella gran.
Salta totes les verdures.
Talla la carn a rodanxes fines (el més prim possible) i agrega a les verdures, deixa coure uns instants tota la barreja, escampa la farina i deixa sofregir durant 3 minuts més.
Ara és el moment d'afegir el brou de carn, el xerès, les espècies i la mostassa.
Redueixi el foc i cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Afegeix la crema agra i barreja bé.
Serveix amb arròs, cuscús, pasta, etc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se