Salsa Stroganoff
Ingredients
- 2 cullerades d'oli
- 2 cullerades de mantega
- 1 tija d’api, finament llescat
- 1 ceba petita, tallada a daus
- 1 pebrot vermell finament picat
- 450 g de carn de bou (del maluc)
- 3 cullerades de farina
- 375 ml de brou de carn
- 60 ml de xerès
- 1/2 cullereta de sal
- 1/2 cullereta de pebre
- 1/2 cullereta de pebre vermell
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- 240 g de crema agra
Elaboració
Escalfa l'oli i la mantega en una paella gran.
Salta totes les verdures.
Talla la carn a rodanxes fines (el més prim possible) i agrega a les verdures, deixa coure uns instants tota la barreja, escampa la farina i deixa sofregir durant 3 minuts més.
Ara és el moment d'afegir el brou de carn, el xerès, les espècies i la mostassa.
Redueixi el foc i cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Afegeix la crema agra i barreja bé.
Serveix amb arròs, cuscús, pasta, etc.
Comparteix aquesta recepta: