Salsa Stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cullerades d'oli
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 tija d’api, finament llescat
  • 1 ceba petita, tallada a daus
  • 1 pebrot vermell finament picat
  • 450 g de carn de bou (del maluc)
  • 3 cullerades de farina
  • 375 ml de brou de carn
  • 60 ml de xerès
  • 1/2 cullereta de sal
  • 1/2 cullereta de pebre
  • 1/2 cullereta de pebre vermell
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • 240 g de crema agra

4 racions

Elaboració

Escalfa l'oli i la mantega en una paella gran.
Salta totes les verdures.
Talla la carn a rodanxes fines (el més prim possible) i agrega a les verdures, deixa coure uns instants tota la barreja, escampa la farina i deixa sofregir durant 3 minuts més.
Ara és el moment d'afegir el brou de carn, el xerès, les espècies i la mostassa.
Redueixi el foc i cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Afegeix la crema agra i barreja bé.
Serveix amb arròs, cuscús, pasta, etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1542 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: