Maragota amb crema d'ametlles i fonoll

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la crema d’ametlles:

2 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Per fer la crema d’ametlles:

-Amb l'oli de fer la maragota, torrem una mica la farina d'ametlla i posem el brou.
-Saltegem el porro tallat molt fi
-Per últim, cal posar-hi la crema de llet, la sal i el porro i ho barregem tot perfectament, amb la batedora. Uns 10 minuts.

Per fer el peix:

-En una planxa untada amb oli, quan està molt calenta i posem els dos filets de maragota amb una mica de sal. Fem uns 3 minuts de cocció per costat, màxim . Entre 2 i 3 minuts.

Per emplatar:

-Posem en un plat, de base la crema i sobre el peix. Posem sobre el peix, làmines de ceba escalivada i fonoll.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se