Maragota amb crema d'ametlles i fonoll

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Maragota d’uns 500 g, que a la peixateria ens han netejat, tret les espines i fet 2 filets.
  • Ceba escalivada comprada feta
  • Fonoll ( l’herba sense el tronc )
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

Per la crema d’ametlles:

  • 375 cl de brou de pollastre comprat fet.
  • 100g de farina d'ametlla
  • 1 Porro
  • 60 cl de crema de llet

2 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Per fer la crema d’ametlles:

-Amb l'oli de fer la maragota, torrem una mica la farina d'ametlla i posem el brou.
-Saltegem el porro tallat molt fi
-Per últim, cal posar-hi la crema de llet, la sal i el porro i ho barregem tot perfectament, amb la batedora. Uns 10 minuts.

Per fer el peix:

-En una planxa untada amb oli, quan està molt calenta i posem els dos filets de maragota amb una mica de sal. Fem uns 3 minuts de cocció per costat, màxim . Entre 2 i 3 minuts.

Per emplatar:

-Posem en un plat, de base la crema i sobre el peix. Posem sobre el peix, làmines de ceba escalivada i fonoll.

20min


Recepta de cuina de Maragota amb crema d'ametlles i fonoll
Una maragota viva,
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Maragota amb crema d'ametlles i fonoll
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: