Delicies Tébies D'endivia

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar la pera a daus i ruixar els trossets amb el suc de la llimona. Reservar. Tallar el formatge fresc també a dauets.
Trossejar les nous i barrejar-les amb el formatge gorgonzola esmicolat, la pera, el formatge fresc i un pessic de sal.
Omplir les fulles d'endivia amb aquesta massa.
Daurar el pernil amb abundant oli fins que quedi cruixent. Afegir els daus sobre les endivies i servir fulles d'endivia amb aquesta massa


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se