Delicies Tébies D'endivia

Ingredients

  • 1 pera conferencia
  • 1 llimona
  • 100 gs de formatge fresc
  • 10 nous pelades
  • 75 gs de formatge gorgonzola
  • 1 paquet d'endivies
  • 75 gs de pernil curat a daus
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar la pera a daus i ruixar els trossets amb el suc de la llimona. Reservar. Tallar el formatge fresc també a dauets.
Trossejar les nous i barrejar-les amb el formatge gorgonzola esmicolat, la pera, el formatge fresc i un pessic de sal.
Omplir les fulles d'endivia amb aquesta massa.
Daurar el pernil amb abundant oli fins que quedi cruixent. Afegir els daus sobre les endivies i servir fulles d'endivia amb aquesta massa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: