Cassola Aromatica D'arròs i Verdures

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per l'arròs:

Per a les verdures:

També:

4 racions

Elaboració

En una cassola, porta a ebullició 4 dl de brou de verdures (aigua i 2 culleradetes de brou de verdures instantani).
Pela una dent d'all, i amb la premsa d'all, prem en el líquid.
Afegeix l'arròs, tapa i cuina a foc lent durant 25 minuts.
Mentrestant, pela les pastanagues i talla a rodanxes.
Renta las tijas d'api, retira els fils i talla en trossos petits.
Renta, neteja i talla en trossos, els pebrots.
En una cassola, prepara el brou de verdures amb 250 ml d’aigua i 2 culleradetes de brou de verdures instantani, fes bulli i afegeix les verdures, cou durant uns 5 minuts a foc lent.
Cola les verdures, tenint cura de recollir el brou en un recipient.
Posa l'arròs cuit en un motlle greixat i aplana la superfície.
Al damunt reparteix uniformement les verdures.
Agrega els ous en el brou vegetal recol•lectat i bat amb una forquilla, condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Aboca el líquid sobre les verdures, escampa el formatge ratllat i cou al forn prees calfat a 200 graus durant uns 30 minuts.
Renta el julivert, asseca l’aigua sobre paper absorbent de cuina, talla i escampa sobre la cassola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se