Cassola Aromatica D'arròs i Verdures

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per l'arròs:

  • 200 g d'arròs
  • 400 ml de brou de verdures
  • 1 gra d’all

Per a les verdures:

  • 1 manat de pastanagues
  • 6 varetes d’api
  • 2 pebrots vermells
  • 250 ml de brou de verdures

També:

  • 2 ous
  • 100 g de formatge ratllat
  • 1 petit manat de julivert
  • Sal, pebre i nou moscada

4 racions

Elaboració

En una cassola, porta a ebullició 4 dl de brou de verdures (aigua i 2 culleradetes de brou de verdures instantani).
Pela una dent d'all, i amb la premsa d'all, prem en el líquid.
Afegeix l'arròs, tapa i cuina a foc lent durant 25 minuts.
Mentrestant, pela les pastanagues i talla a rodanxes.
Renta las tijas d'api, retira els fils i talla en trossos petits.
Renta, neteja i talla en trossos, els pebrots.
En una cassola, prepara el brou de verdures amb 250 ml d’aigua i 2 culleradetes de brou de verdures instantani, fes bulli i afegeix les verdures, cou durant uns 5 minuts a foc lent.
Cola les verdures, tenint cura de recollir el brou en un recipient.
Posa l'arròs cuit en un motlle greixat i aplana la superfície.
Al damunt reparteix uniformement les verdures.
Agrega els ous en el brou vegetal recol•lectat i bat amb una forquilla, condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Aboca el líquid sobre les verdures, escampa el formatge ratllat i cou al forn prees calfat a 200 graus durant uns 30 minuts.
Renta el julivert, asseca l’aigua sobre paper absorbent de cuina, talla i escampa sobre la cassola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1710 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: