Boletes de moniato saltades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un estri per fer boles de fruites
Una paella gran
Un cassó gran
Una aranya de filferro
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Una escorredora
Una safata amb paper de cuina

Elaboració

Primerament, pelem els moniatos i amb l'ajud de l'estri per fer boles, els anem buidant i reservant les boletes. Tot seguit, posem un cassó al foc amb: aigua, un polsim de sal, un brot de farigola i un brot de romaní. Quan l'aigua arrenca a bullir, afegim les boletes de moniato perquè quedin tant sols al " dente ". Seguidament les escorrem i les posem en una paella gran amb una mica de mantega.
Les anem sofregint fins que siguin una mica rossetes. És en aquest punt que afegirem tres cullerades de picada, les deixarem cinc minuts més, i ja les podrem reservar per quan facin falta.

40min

Notes

Aquesta recepta, és una guarnició molt adient tant per plats de carns, com de peix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se