Boletes de moniato saltades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis moniatos grossos
- Mantega
- Aigua
- Sal
- Un brot de farigola
- Un brot de romaní
- Picada d'all, oli i julivert ( feta amb batedora elèctrica)
6 racions
Utensilis
Un estri per fer boles de fruites
Una paella gran
Un cassó gran
Una aranya de filferro
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Una escorredora
Una safata amb paper de cuina
Elaboració
Primerament, pelem els moniatos i amb l'ajud de l'estri per fer boles, els anem buidant i reservant les boletes. Tot seguit, posem un cassó al foc amb: aigua, un polsim de sal, un brot de farigola i un brot de romaní. Quan l'aigua arrenca a bullir, afegim les boletes de moniato perquè quedin tant sols al " dente ". Seguidament les escorrem i les posem en una paella gran amb una mica de mantega.
Les anem sofregint fins que siguin una mica rossetes. És en aquest punt que afegirem tres cullerades de picada, les deixarem cinc minuts més, i ja les podrem reservar per quan facin falta.
40min
Notes
Aquesta recepta, és una guarnició molt adient tant per plats de carns, com de peix.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1407 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.