Pollastre a la Cervesa
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre
- Sal
- Pebre
- Pebre vermell
- 1 manat de cebes tendres
- 2 cullerades d'oli
- 300 g de tomàquets xerri
- 3 cullerades de mel
- 2 dl ambre cervesa
Elaboració
Assaona les cuixes de pollastre amb sal, pebre i pebre vermell.
Talla les cebes verdes, a trossos petits.
Prees calfa el forn a 180 ° C.
Fregeix les cuixes de pollastre en una safata de forn amb oli, aproximadament uns 5 minuts.
Retira la safata del forn i afegeix les seves, els tomàquets, la mel i la cervesa.
Cou al forn durant uns 60 minuts a 180 graus.
Rega les cuixes de pollastre, amb el fons de cervesa, diverses vegades, durant la cocció
Comparteix aquesta recepta: