Pollastre a la Cervesa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cuixes de pollastre
  • Sal
  • Pebre
  • Pebre vermell
  • 1 manat de cebes tendres
  • 2 cullerades d'oli
  • 300 g de tomàquets xerri
  • 3 cullerades de mel
  • 2 dl ambre cervesa

4 racions

Elaboració

Assaona les cuixes de pollastre amb sal, pebre i pebre vermell.
Talla les cebes verdes, a trossos petits.
Prees calfa el forn a 180 ° C.
Fregeix les cuixes de pollastre en una safata de forn amb oli, aproximadament uns 5 minuts.
Retira la safata del forn i afegeix les seves, els tomàquets, la mel i la cervesa.
Cou al forn durant uns 60 minuts a 180 graus.
Rega les cuixes de pollastre, amb el fons de cervesa, diverses vegades, durant la cocció


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2843 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: