Medallons de bou a la planxa amb bolets japonesos i llagostins

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Traiem els greixos del filet i el tallem a medallons quadrats. Uns 3 minuts.
-En una planxa, untada d’oli , quan està ben calenta, salpebrem els medallons de bou i els posem a coure. Els anem girant pels quatre costats. Deixem coure uns 2 minuts per costat. El temps depèn de si la carn ens agrada poc feta,al punt,molt feta,…Aquest temps és per poc feta..
-Mentre en la mateixa planxa, quan ja portem uns 4 minuts coent els quadrats de bou, posem els bolets, amb una mica d’oli, sal i pebre. És suficient, 4 minuts. Per tant, coure la carn i els bolets són uns 8 minuts.
-En una paella amb oli, salem els llagostins i els saltegem uns 2 minuts.
-Ja podem emplatar: en un plat posem els quadrats de filet de bou amb els bolets i al costat, 2 llagostins per persona. Servim el plat.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se