Medallons de bou a la planxa amb bolets japonesos i llagostins

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Tros de filet de bou d’uns 400 g
  • Bolets japonesos de conserva ( shiitake )
  • 4 Llagostins que hem descongelat.
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Sal gruixuda ( opcional )
  • Pebre

2 racions

Elaboració

-Traiem els greixos del filet i el tallem a medallons quadrats. Uns 3 minuts.
-En una planxa, untada d’oli , quan està ben calenta, salpebrem els medallons de bou i els posem a coure. Els anem girant pels quatre costats. Deixem coure uns 2 minuts per costat. El temps depèn de si la carn ens agrada poc feta,al punt,molt feta,…Aquest temps és per poc feta..
-Mentre en la mateixa planxa, quan ja portem uns 4 minuts coent els quadrats de bou, posem els bolets, amb una mica d’oli, sal i pebre. És suficient, 4 minuts. Per tant, coure la carn i els bolets són uns 8 minuts.
-En una paella amb oli, salem els llagostins i els saltegem uns 2 minuts.
-Ja podem emplatar: en un plat posem els quadrats de filet de bou amb els bolets i al costat, 2 llagostins per persona. Servim el plat.

15min


Recepta de cuina de Medallons de bou a la planxa amb bolets japonesos i llagostins
Shiitake bolet japonès.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Medallons de bou a la planxa amb bolets japonesos i llagostins
En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1442 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: