Crema de fonoll amb puré de patata i rovell d’ou

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la crema de fonoll:

Pel puré de patata:

2 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Elaboració de la crema de fonoll :

-Posem oli d'oliva en el fons de l'olla. Hi posem la ceba tallada en juliana, mentre rentem el fonoll i el tallem a trossets petits (per evitar trobar-hi fils).
-Quan la ceba comenci a estar tova hi posem el fonoll. Hi donem un parell de voltes. Ho salpebrerem i hi afegim, aigua, la justa perquè ho cobreixi tot.
-Deixem que arrenqui el bull, llavors abaixem el foc i ho deixem coure 20 minuts. Passat aquest temps ho triturarem tot i rectificarem de sal i pebre.

Elaboració del puré de patata:

-Tallem a quadradets les patates ( pelades i netes ), i les tirem al vas del robot amb la papallona posada. Afegim la llet i la sal, tanquem el robot i programem 15 minuts, 90 graus i velocitat 1.
-Quan passi el temps, comprovem la cocció de les nostres patates, retirem la papallona del vas, i afegim la mantega, el pebre negre, la nou moscada i rectifiquem de sal.
Triturem durant 30 segons a velocitat 5. Ha de quedar un puré molt cremós i tirant a líquit.

Barreja crema de fonoll i puré de patata:

-En un bol gran barregem bé la crema de fonoll molt líquida i el puré de patata bastant líquid.

Per emplatar:

-Agafem un plat i tirem la barreja de crema de fonoll i puré de patata, un rovell d’ou i un raig d’oli d’oliva .
-Ja es pot servir

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se