Galtes de porc al vi negre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

-Posem l’oli en una cassola i daurem les galtes enfarinades i salpebrades.
-Quan estiguin daurades les reservem.
-En el mateix oli de la cassola on hem daurat les galtes i sofregim les verdures ( pastanagues, porro, cebes i alls ) tallades petites i afegim unes fulles de llorer i ho deixem fer uns minuts.
-Afegim les galtes a la cassola amb les verdures i deixem sofregir uns 15 minuts.
-Hi aboquem el vi negre. Deixem reduir fins a la meitat.
-Ho deixem coure a foc lent i la cassola tapada durant una hora.
-Quan les galtes estan tendres, les retirem del foc i pasem la salsa per el xinés.
-Com guarnició fem unes patates bullides al vapor, les tallem a daus.
-Ja es pot servir el plat: una galta per persona, una mica de la salsa de la cocció i uns daus de patates.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se