Lluç fregit amb pebrot vermell escalivat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-En una paella amb una mica d’oli, quan està ben calent i posem el llom de lluç amb una mica de sal. Deixem fregir uns 3 minuts per costat.
-A part fregim el pebrot verd i fem la pastanaga al vapor.
-Amb el pebrot vermell escalivat, fem una salsa que serà la base del plat.
-Per fer la salsa, posem al got de la batedora el pebrot vermell escalivat, una mica d’oli i sal Ho batem uns 2 minuts.
-Per emplatar: en un plat posem de base la salsa de pebrot vermell escalivat, a sobre el lluç i sobre com decoració, el pebrot verd fregit i la pastanaga al vapor.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se