Conill al forn amb sofregit de ceba, tomàquet i all

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Per fer el sofregit:

-En una paella amb una mica d’oli, posem les cebes tallades a làmines, deixem coure uns 10 minuts, a continuació i posem els tomàquets tallats a grills, unes fulles de llorer i els grills d’alls sense pelar . Ho salem i deixem coure uns 10 minuts més. Reservem el sofregit.

Per fer el conill:

-En la mateixa paella amb una mica d’oli i quan està calent, salpebrem els talls de conill i deixem enrrossir uns 10 minuts , donant-li voltes sovint.
-Agafem una safata d’anar al forn. Precalentem el forn a 200 graus. Posem a la safata el conill amb el sofregit i deixem coure uns 30 minuts.
-Ja podem servir-lo barrejat amb el sofregit.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se