Conill al forn amb sofregit de ceba, tomàquet i all
Ingredients
- 1 Conill d’uns 900 g que el carnicer ens separa les espatlles i cuixes i de la resta en fa trossos.
- 2 Cebes
- 2 Tomàquets
- 5 o 6 Grills d’all
- Fulles de llorer
- Oli d’oliva
- Sal.
- Pebre negre mòlt.
Elaboració
Per fer el sofregit:
-En una paella amb una mica d’oli, posem les cebes tallades a làmines, deixem coure uns 10 minuts, a continuació i posem els tomàquets tallats a grills, unes fulles de llorer i els grills d’alls sense pelar . Ho salem i deixem coure uns 10 minuts més. Reservem el sofregit.
Per fer el conill:
-En la mateixa paella amb una mica d’oli i quan està calent, salpebrem els talls de conill i deixem enrrossir uns 10 minuts , donant-li voltes sovint.
-Agafem una safata d’anar al forn. Precalentem el forn a 200 graus. Posem a la safata el conill amb el sofregit i deixem coure uns 30 minuts.
-Ja podem servir-lo barrejat amb el sofregit.
Comparteix aquesta recepta: