Conill al forn amb sofregit de ceba, tomàquet i all

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Conill d’uns 900 g que el carnicer ens separa les espatlles i cuixes i de la resta en fa trossos.
  • 2 Cebes
  • 2 Tomàquets
  • 5 o 6 Grills d’all
  • Fulles de llorer
  • Oli d’oliva
  • Sal.
  • Pebre negre mòlt.

3 racions

Elaboració

Per fer el sofregit:

-En una paella amb una mica d’oli, posem les cebes tallades a làmines, deixem coure uns 10 minuts, a continuació i posem els tomàquets tallats a grills, unes fulles de llorer i els grills d’alls sense pelar . Ho salem i deixem coure uns 10 minuts més. Reservem el sofregit.

Per fer el conill:

-En la mateixa paella amb una mica d’oli i quan està calent, salpebrem els talls de conill i deixem enrrossir uns 10 minuts , donant-li voltes sovint.
-Agafem una safata d’anar al forn. Precalentem el forn a 200 graus. Posem a la safata el conill amb el sofregit i deixem coure uns 30 minuts.
-Ja podem servir-lo barrejat amb el sofregit.

1h


Recepta de cuina de Conill al forn amb sofregit de ceba, tomàquet i all
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2248 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: