Llata de poltre amb cama-secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Morter.

Elaboració

-Netegem els camasecs i els sofregim en una cassola amb l'oli. Els reservem. Uns 5 minuts.
-Tallem la ceba i el tomàquet a grills.
-Pelem els alls, i els matxaquem al morter amb un pessic de sal, les avellanes i les ametlles. Uns 5 minuts.
-Salpebrem la llata i l’enrossim a la mateixa cassola amb el mateix oli. Uns 5 minuts.
-Hi afegeim la ceba i el tomàquet. Deixem enrossir, uns 5 minuts més.
-Ho regem tot amb el vi ranci i deixem evaporar l'alcohol.
-Tapem la cassola i deixem coure la llata a foc baix fins que sigui molt tendra, afegint una mica de brou o aigua si cal. Uns 40 minuts.
-La retirem de la cassola i passem la salsa pel colador xinès.
-Tornem la llata i la salsa a la cassola.
-Hi posem la picada amb un rajolinet d'aigua i ho aboquem per sobre junt amb els bolets.
-Fem un xup-xup de 15 minuts a tot plegat i ja ho tens!
-Servim la llata a rodanxes acompanyada dels bolets i regada amb la salsa.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se