Fesols de Santa Pau amb botifarra de perol

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-El dia abans, es remullen els fesols en aigua abundant durant un mínim de 8 hores.
-Es posen a bullir una olla amb aigua. Quan arrenqui el bull, s'hi tiren els fesols escorreguts i un pols de sal.
-Es deixen coure durant 15-20 minuts.
-Passem per la paella les llotges de cansalada viada , uns 3 minuts i les reservem
-Mentrestant, en una paella amb un raig d'oli o una culleradeta de llard de porc, es passen les botifarres de perol fins que quedin rosses de cada banda. Uns 5 minuts.
-Se'ls fa un tall de dalt a baix per a què s'esparrequi la botifarra.
-Per muntar el plat, es posa un llit de fesols i al damunt la botifarra esparracada, una llotge de cansalada viada i s'amaneix amb un raig d'oli.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se