Fesols de Santa Pau amb botifarra de perol

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Botifarres de perol
  • 600 g de fesols secs de Santa Pau.
  • 4 Llotges de cansalada viada
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

-El dia abans, es remullen els fesols en aigua abundant durant un mínim de 8 hores.
-Es posen a bullir una olla amb aigua. Quan arrenqui el bull, s'hi tiren els fesols escorreguts i un pols de sal.
-Es deixen coure durant 15-20 minuts.
-Passem per la paella les llotges de cansalada viada , uns 3 minuts i les reservem
-Mentrestant, en una paella amb un raig d'oli o una culleradeta de llard de porc, es passen les botifarres de perol fins que quedin rosses de cada banda. Uns 5 minuts.
-Se'ls fa un tall de dalt a baix per a què s'esparrequi la botifarra.
-Per muntar el plat, es posa un llit de fesols i al damunt la botifarra esparracada, una llotge de cansalada viada i s'amaneix amb un raig d'oli.

35min


Recepta de cuina de Fesols de Santa Pau  amb botifarra de perol
Botifarra de perol.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Fesols de Santa Pau  amb botifarra de perol
Fesols de Santa Pau.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Fesols de Santa Pau  amb botifarra de perol
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3138 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: