Peus de porc amb cargols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer la picada:

4 racions

Elaboració

-Socarrem els peus de porc, els rentem i els bullim amb una ceba, un manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida), pebre negre en gra i sal. Un cop bullits, més o menys 60 minuts, els escorrem bé.
-Enfarinem i fregim els peus de porc, i els posem en una cassola.
-Amb aquest mateix oli fem un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
-L’afegim a la cassola dels peus i els cobrim amb brou de bullir-los.
-Hi afegim els cargols, el pernil i el bitxo, i ho deixem que cogui uns 20 minuts tot junt.
-Fem la picada.
-Quan faltin 10 minuts per acabar, hi afegim la picada desfeta amb una mica de caldo de la cocció.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se