Guatlles a la brasa amb pebrot vermell escalivat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Fem la brasa
-Netegem les guatlles i les obrim per la meitat.
-Les salpebrem i untem amb oli d’oliva. I posem una mica de julibert ben picat
-Col.loquem les meitats de les guatlles de manera que la part exterior toqui les graelles.
-Les coem amb les brases a temperatura moderada, tombant-les d’una banda i l’altra fins que quedin daurades i cruixents.
-En un plat posem dues guatlles per persona acompanyades amb pebrot vermell escalivat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se