Guatlles a la brasa amb pebrot vermell escalivat

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 Guatlles
  • 1 Pot de pebrots vermells escalivats
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva.
  • Julivert
  • Llenya o carbó d’alzina

4 racions

Elaboració

-Fem la brasa
-Netegem les guatlles i les obrim per la meitat.
-Les salpebrem i untem amb oli d’oliva. I posem una mica de julibert ben picat
-Col.loquem les meitats de les guatlles de manera que la part exterior toqui les graelles.
-Les coem amb les brases a temperatura moderada, tombant-les d’una banda i l’altra fins que quedin daurades i cruixents.
-En un plat posem dues guatlles per persona acompanyades amb pebrot vermell escalivat.

20min


Recepta de cuina de Guatlles a la brasa amb pebrot vermell escalivat
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2237 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: