Guatlles a la brasa amb pebrot vermell escalivat
Categoria:
Altres
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 Guatlles
- 1 Pot de pebrots vermells escalivats
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva.
- Julivert
- Llenya o carbó d’alzina
4 racions
Elaboració
-Fem la brasa
-Netegem les guatlles i les obrim per la meitat.
-Les salpebrem i untem amb oli d’oliva. I posem una mica de julibert ben picat
-Col.loquem les meitats de les guatlles de manera que la part exterior toqui les graelles.
-Les coem amb les brases a temperatura moderada, tombant-les d’una banda i l’altra fins que quedin daurades i cruixents.
-En un plat posem dues guatlles per persona acompanyades amb pebrot vermell escalivat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2301 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.