Morro de bacallà al vapor amb patates i romesco
Ingredients
- 1 Morro de bacallà sec d’uns 150 g - 200 g
- 1 Patata gran
- 1 Pot de romesco de qualitat.
- Oli d’oliva verge
- Sal
- Pebre negre mòlt
Utensilis
Escorredor metàl.lic.
Elaboració
Pelem, netegem la patata i la tallem a daus.
En una olla amb aigua i sal, quan l’aigua bull hi tirem la patata a daus i ho deixem coure uns 20 minuts.
En calent, en un plat, aixafem molt bé la patata amb una forquilla posanti una mica d’oli i pebre negre mòlt.
Per fer el morro de bacallà al vapor:
Posem l'escorredor de pasta (sobretot que sigui metàl.lic, no de plàstic) a sobre de l'olla i a sobre de l'escorredor, la tapa de l'olla.
El nivell d'aigua mai ha de sobrepassar el de l'escorredor, en cas contrari, estariem bullint el bacallà.
Un quart d'hora de cocció al vapor és suficient
Per emplatar:
En un plat posem les patates tipus puré de base, a sobre el bacallà amb un raig d’oli i al costat una mica de romesco.
Comparteix aquesta recepta: