Morro de bacallà al vapor amb patates i romesco

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Morro de bacallà sec d’uns 150 g - 200 g
  • 1 Patata gran
  • 1 Pot de romesco de qualitat.
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

1 racions

Utensilis

Escorredor metàl.lic.

Elaboració

Pelem, netegem la patata i la tallem a daus.
En una olla amb aigua i sal, quan l’aigua bull hi tirem la patata a daus i ho deixem coure uns 20 minuts.
En calent, en un plat, aixafem molt bé la patata amb una forquilla posanti una mica d’oli i pebre negre mòlt.
Per fer el morro de bacallà al vapor:
Posem l'escorredor de pasta (sobretot que sigui metàl.lic, no de plàstic) a sobre de l'olla i a sobre de l'escorredor, la tapa de l'olla.
El nivell d'aigua mai ha de sobrepassar el de l'escorredor, en cas contrari, estariem bullint el bacallà.
Un quart d'hora de cocció al vapor és suficient

Per emplatar:

En un plat posem les patates tipus puré de base, a sobre el bacallà amb un raig d’oli i al costat una mica de romesco.

25min


Recepta de cuina de Morro de bacallà al vapor amb patates i romesco

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2597 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: