Ou mollet ( passat per aigua ) amb crema de pèsols i fulles de mostassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica

Elaboració

Elaboració de la crema de pèsols :


-Pelem les cebes i el porro. Posem oli en una olla i aboquem les cebes i el porro tallats a làmines fines. Afegim sal al gust i ho deixem coure a foc lent fins que la ceba quedi tova i comenci a agafar color. Uns 10 minuts.
-Aleshores, hi incorporem els pèsols, ho barregem bé, tapem l’olla i ho deixem coure fins que els pèsols comencin a canviar de color. Uns 5 minuts.
-Afegim el brou bullin i ho deixem coure, a foc alt, uns 10 minuts. Ho pasem per la batedora eléctrica, fins a obtenir la consistència de crema.

Elaboració de l’ou passat per aigua:

-Mentre fem la crema de pèsols, posem aigua i sal en un cassó . Quan l’aigua bull, hi posem els ous , entre 2 i 3 minuts. Els refredem amb aigua , els hi treiem la closca. Els reservem.

Per emplatar:

-En un plat de sopa hi posem la crema de pèsols , a sobre l’ou passat per aigua i per sobre les fulles de mostassa. Servir calent.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se