Secret de porc amb salsa d'anxoves i patates a la papillot

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Pinces per la carn
Quatre plats grans de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, preparem les patates a la papillot com explico a les meves receptes, i un cop cuites, les reservem en el forn apagat.
Seguidament, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta i la reservem calenta damunt la planxa.
A continuació, salpebrem els filets de secret, i els marquem en la paella amb un raig d'oli fins que estiguin cuits al nostre gust. Tot seguit, els flamegem amb un raig de conyac, i ja podrem passar a muntar el plat.
Agafem quatre filets de secret per persona, i els posem en forma de mitja lluna, a la part de dalt del plat. Els cobrim amb una mica de salsa, i tot seguit, fiquem mitja patata a la part de baix del plat, l'espolsem amb sal i pebre vermell, afegim un rajolí d'oli d'oliva, i ja podrem treure els plats a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se