Bròquil a la flama amb fesols de Santa Pau i romesco

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Escorredor

Elaboració

-Netegem el bròquil i que quedi sense fulles.
-En un bol de vidre amb tapa, hi posem el bròquil amb una mica de sal i aigua sense cobrir-lo del tot.
-Posem el bol tapat al microones entre 20 i 25 minuts.
-Escorrem el bròquil i el deixem refredar una mica.
-En una paella amb una mica d’oli, saltegem els fesols uns 5 minuts.
-Flamegem el bròquil amb el brandy, 30 segons màxim.
-Tallem el bròquil.
-Emplatem: de base salsa romesco, sobre el bròquil i els fesols, ho amanim amb oli d’oliva verge.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se