Bròquil a la flama amb fesols de Santa Pau i romesco

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bròquil
  • 1 Pot de fesols de Santa Pau d’uns 250 g.
  • 1 Pot de salsa de romesco.
  • 1 Gotet de brandy
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Escorredor

Elaboració

-Netegem el bròquil i que quedi sense fulles.
-En un bol de vidre amb tapa, hi posem el bròquil amb una mica de sal i aigua sense cobrir-lo del tot.
-Posem el bol tapat al microones entre 20 i 25 minuts.
-Escorrem el bròquil i el deixem refredar una mica.
-En una paella amb una mica d’oli, saltegem els fesols uns 5 minuts.
-Flamegem el bròquil amb el brandy, 30 segons màxim.
-Tallem el bròquil.
-Emplatem: de base salsa romesco, sobre el bròquil i els fesols, ho amanim amb oli d’oliva verge.

30min


Recepta de cuina de Bròquil a la flama amb fesols de Santa Pau i romesco
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: