Per Montse Boada (Rodó de vedella amb salsa carbonada)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Salpebra els filets i enfarinats fregeix lleugerament en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
Mentre, en una paella amb oli d'oliva i mantega, fes suar les cebes, pelades i tallades en juliana, a foc lent, fins que estiguin transparents.
Seguidament col•loca en una cassola una capa de filets, una altra de ceba, una altra de filets i així successivament, fins a acabar amb tots. Aboca la cervesa i la mateixa quantitat de fons de carn, assaona amb sal i sucre moreno.
Deixa coure suaument, durant 2 a 2 hores i mitja, vigilant que no s'enganxi al fons.
Pots acompanyar aquest plat amb unes rodanxes de patates saltejades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se