Per Montse Boada (Rodó de vedella amb salsa carbonada)

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1,7 kg. De rodó de vedella tallat a filets fins.
  • 6 cebes mitjanes.
  • 500 ml. de cervesa.
  • 500 ml. de fons de carn.
  • Oli d'oliva.
  • Mantega.
  • Sal.
  • Pebre negre mòlt.
  • Farina.
  • Sucre moreno.

6 racions

Elaboració

Salpebra els filets i enfarinats fregeix lleugerament en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
Mentre, en una paella amb oli d'oliva i mantega, fes suar les cebes, pelades i tallades en juliana, a foc lent, fins que estiguin transparents.
Seguidament col•loca en una cassola una capa de filets, una altra de ceba, una altra de filets i així successivament, fins a acabar amb tots. Aboca la cervesa i la mateixa quantitat de fons de carn, assaona amb sal i sucre moreno.
Deixa coure suaument, durant 2 a 2 hores i mitja, vigilant que no s'enganxi al fons.
Pots acompanyar aquest plat amb unes rodanxes de patates saltejades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1007 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Joan Corminas diu:
Per a Montse Boada Colome que pregunta per una recepta de Tall Rodo a la Carbonada
Buscant en els meus arxius he trobat la recepta que t'interessa. Et passo 2 receptes de vedella, directament al Forum, espero haver-te ajudat, si necessites alguna aclaracio més em pots escriure al meu mail que ho trobaràs a la dreta de la meva pàgina.
Amb una forta abraçada. joan.c
Si t'han agradat aquestas receptas comparteix-las amb els teus amics
Montse boada colome diu:
Moltes gracies. Podria fer la coccio al forn. Les 2 hores ?
Joan Corminas diu:
Amiga Montse:
Sense cap problema pots fer-ho al forn, només vigila de tant en tant que no quedi sense líquid, jo ho faria amb una temperatura de 180 graus al centre del forn. Espero que et surti un excel·lent plat.
Amb una forta abracada joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si vas a les meves receptes, podras veure la recepta " carbonada flamande", que és una variació d'aquesta recepta, pet si et pot ser d'interès. Rep una abraçada. Quim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!