Carbonada de Vedella per Montse Boada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Condimenta la carn, passa per la farina i fregeix en oli, reserva un cop daurada.
Amb el mateix greix fregeix les cebes tallades a làmines fines.
Tapa la cassola i quan la ceba estigui tova afegeix novament la carn i el lligat d'herbes.
Ruixa amb la cervesa negra, el vinagre i el brou.
Tapa novament la cassola i deixa coure molt lentament fins que la carn estigui feta.
Per a la guarnició:
Pela les patates i cou-les al vapor.
Presentació:
Disposa la carn en una font, cobreix-la amb la salsa, posa les patates al voltant i escampa-hi julivert picat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se