Carbonada de Vedella per Montse Boada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 750 grams de Vedella tallada fina
  • 30 cl. cervesa negra
  • 1 manat herbes aromàtiques
  • 250 grams de patates
  • 1 kg. De Cebes
  • 1 pessic Farina
  • 1 cullera sopera Vinagre de vi
  • 1 dl. Brou de carn
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Condimenta la carn, passa per la farina i fregeix en oli, reserva un cop daurada.
Amb el mateix greix fregeix les cebes tallades a làmines fines.
Tapa la cassola i quan la ceba estigui tova afegeix novament la carn i el lligat d'herbes.
Ruixa amb la cervesa negra, el vinagre i el brou.
Tapa novament la cassola i deixa coure molt lentament fins que la carn estigui feta.
Per a la guarnició:
Pela les patates i cou-les al vapor.
Presentació:
Disposa la carn en una font, cobreix-la amb la salsa, posa les patates al voltant i escampa-hi julivert picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: