Lluç, patata i salsa Rouille

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa Rouille:

1 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

De la salsa Rouille:

-En el got d’una batedora eléctrica, hi posem: els grans d’all, l’ou, oli i sal. Ho batem una mica.
-A continuació, hi afegim: pebrot vermell sec, 2 cullerades de brou, 1 patata que previament hem cuit i per últim una mica de pebre vermell picant. Batem fins que quedi una salsa consistent , no ha de quedar gens líquida.

Del lluç:

-En una planxa hi posem una mica d’oli, quan està calenta, hi posem el lluç amb una mica de sal i el deixem coure uns 5 minuts per costat. La pell que quedi torradeta.

Per emplatar:

En un plat, de base hi posem la salsa Rouille i a sobre el lluç . Opcional adornar amb unes fulles de julivert.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se