Lluç, patata i salsa Rouille

Ingredients

  • 1 Llom de lluç fresc.
  • Oli d’oliva
  • Sal

Per la salsa Rouille:

  • 1 Ou
  • 2 Grans d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebrot vermell sec
  • 2 Cullerades de brou de peix
  • 1 Patata petita
  • Una mica de pebre vermell mòlt picant

1 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

De la salsa Rouille:

-En el got d’una batedora eléctrica, hi posem: els grans d’all, l’ou, oli i sal. Ho batem una mica.
-A continuació, hi afegim: pebrot vermell sec, 2 cullerades de brou, 1 patata que previament hem cuit i per últim una mica de pebre vermell picant. Batem fins que quedi una salsa consistent , no ha de quedar gens líquida.

Del lluç:

-En una planxa hi posem una mica d’oli, quan està calenta, hi posem el lluç amb una mica de sal i el deixem coure uns 5 minuts per costat. La pell que quedi torradeta.

Per emplatar:

En un plat, de base hi posem la salsa Rouille i a sobre el lluç . Opcional adornar amb unes fulles de julivert.

20min


Recepta de cuina de Lluç, patata i salsa Rouille

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: