Lluç, patata i salsa Rouille
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Llom de lluç fresc.
- Oli d’oliva
- Sal
Per la salsa Rouille:
- 1 Ou
- 2 Grans d’all
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebrot vermell sec
- 2 Cullerades de brou de peix
- 1 Patata petita
- Una mica de pebre vermell mòlt picant
1 racions
Utensilis
Batedora elèctrica.
Elaboració
De la salsa Rouille:
-En el got d’una batedora eléctrica, hi posem: els grans d’all, l’ou, oli i sal. Ho batem una mica.
-A continuació, hi afegim: pebrot vermell sec, 2 cullerades de brou, 1 patata que previament hem cuit i per últim una mica de pebre vermell picant. Batem fins que quedi una salsa consistent , no ha de quedar gens líquida.
Del lluç:
-En una planxa hi posem una mica d’oli, quan està calenta, hi posem el lluç amb una mica de sal i el deixem coure uns 5 minuts per costat. La pell que quedi torradeta.
Per emplatar:
En un plat, de base hi posem la salsa Rouille i a sobre el lluç . Opcional adornar amb unes fulles de julivert.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1698 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.