Espaguetis al nero di sèpia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Escurridor.

Elaboració

-Netegem i rentem acuradament la sèpia, deixem de banda les vesícules amb la tinta i tallem la resta a tires.
-En una paella, posem 4 cullerades d'oli i ofegem durant uns 2 minuts: la ceba i l'all.
-A continuació, hi afegim la sèpia i deixem coure uns minuts.
-Hi aboquem el vi blanc i hi afegim la pasta de tomàquet diluïda en mig got d'aigua calenta, les vesícules amb la tinta, 1 cullerada de julivert picat.
-Ho barregem bé i deixem coure durant uns 15 minuts i ho salpebrem.
-Coem els espaguetis en aigua bullint amb sal uns 8 minuts ( en el paquet diu el temps ), els escorrem i els barregem amb la salsa amb sípia.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se