Espaguetis al nero di sèpia

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g d’espaguetis
  • 1 Sèpia d’uns 500 g amb la tinta.
  • 2 Cullerades de pasta de tomàquet
  • 1 Ceba petita
  • 1 Gra d'all
  • 1 Branqueta de julivert
  • 1 dl. de vi blanc sec
  • 1 Pebrot vermell petit
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre.

4 racions

Utensilis

Escurridor.

Elaboració

-Netegem i rentem acuradament la sèpia, deixem de banda les vesícules amb la tinta i tallem la resta a tires.
-En una paella, posem 4 cullerades d'oli i ofegem durant uns 2 minuts: la ceba i l'all.
-A continuació, hi afegim la sèpia i deixem coure uns minuts.
-Hi aboquem el vi blanc i hi afegim la pasta de tomàquet diluïda en mig got d'aigua calenta, les vesícules amb la tinta, 1 cullerada de julivert picat.
-Ho barregem bé i deixem coure durant uns 15 minuts i ho salpebrem.
-Coem els espaguetis en aigua bullint amb sal uns 8 minuts ( en el paquet diu el temps ), els escorrem i els barregem amb la salsa amb sípia.

35min


Recepta de cuina de Espaguetis al nero di sèpia

En el plat per degustar-los

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1801 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: