Espaguetis al nero di sèpia

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g d’espaguetis
  • 1 Sèpia d’uns 500 g amb la tinta.
  • 2 Cullerades de pasta de tomàquet
  • 1 Ceba petita
  • 1 Gra d'all
  • 1 Branqueta de julivert
  • 1 dl. de vi blanc sec
  • 1 Pebrot vermell petit
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre.

4 racions

Utensilis

Escurridor.

Elaboració

-Netegem i rentem acuradament la sèpia, deixem de banda les vesícules amb la tinta i tallem la resta a tires.
-En una paella, posem 4 cullerades d'oli i ofegem durant uns 2 minuts: la ceba i l'all.
-A continuació, hi afegim la sèpia i deixem coure uns minuts.
-Hi aboquem el vi blanc i hi afegim la pasta de tomàquet diluïda en mig got d'aigua calenta, les vesícules amb la tinta, 1 cullerada de julivert picat.
-Ho barregem bé i deixem coure durant uns 15 minuts i ho salpebrem.
-Coem els espaguetis en aigua bullint amb sal uns 8 minuts ( en el paquet diu el temps ), els escorrem i els barregem amb la salsa amb sípia.

35min


Recepta de cuina de Espaguetis al nero di sèpia
En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1516 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: