Espaguetis al nero di sèpia
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 g d’espaguetis
- 1 Sèpia d’uns 500 g amb la tinta.
- 2 Cullerades de pasta de tomàquet
- 1 Ceba petita
- 1 Gra d'all
- 1 Branqueta de julivert
- 1 dl. de vi blanc sec
- 1 Pebrot vermell petit
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre.
4 racions
Utensilis
Escurridor.
Elaboració
-Netegem i rentem acuradament la sèpia, deixem de banda les vesícules amb la tinta i tallem la resta a tires.
-En una paella, posem 4 cullerades d'oli i ofegem durant uns 2 minuts: la ceba i l'all.
-A continuació, hi afegim la sèpia i deixem coure uns minuts.
-Hi aboquem el vi blanc i hi afegim la pasta de tomàquet diluïda en mig got d'aigua calenta, les vesícules amb la tinta, 1 cullerada de julivert picat.
-Ho barregem bé i deixem coure durant uns 15 minuts i ho salpebrem.
-Coem els espaguetis en aigua bullint amb sal uns 8 minuts ( en el paquet diu el temps ), els escorrem i els barregem amb la salsa amb sípia.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1516 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.