Gratin d‘Api amb Carn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina les patates amb la pell, en aigua amb sal durant uns 20 minuts o fins que estiguin tendres.
Deixa refredar una mica, pela i talla a rodanxes.
Talla les tiges d'api a uns 8 cm de llarg.
Daura la carn amb la mantega, a foc fort durant uns 5 minuts.
Assaona amb sal i pebre i barreja amb l'api.
En una font de forn greixada col•loca la barreja amb les rodanxes de patata.
Bat dels ous, el formatge i la crema.
Assaona el batut amb sal, pebre i nou moscada i aboca sobre la barreja de la safata.
Gratina en el forn prees calfat a 200 graus durant uns 25 minuts i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se