Gratin d‘Api amb Carn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de patates farinoses
  • 1 branca o 2 d'api
  • 400 g de carn tallada a rodanxes
  • 1 cullerada de mantega
  • Sal i pebre
  • 2 ous
  • 1 brik de crema de llet (1,8 dl)
  • 180 g de formatge Gruyère ratllat
  • Nou moscada, al gust

4 racions

Elaboració

Cuina les patates amb la pell, en aigua amb sal durant uns 20 minuts o fins que estiguin tendres.
Deixa refredar una mica, pela i talla a rodanxes.
Talla les tiges d'api a uns 8 cm de llarg.
Daura la carn amb la mantega, a foc fort durant uns 5 minuts.
Assaona amb sal i pebre i barreja amb l'api.
En una font de forn greixada col•loca la barreja amb les rodanxes de patata.
Bat dels ous, el formatge i la crema.
Assaona el batut amb sal, pebre i nou moscada i aboca sobre la barreja de la safata.
Gratina en el forn prees calfat a 200 graus durant uns 25 minuts i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1147 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: