Cuixa de Porc Senglar cuinada a baixa temperatura

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Elaboració

Neteja tota la verdura, però deixalla sencera
Escalfa el forn a 100 ° C.
Escalfa oli en una cassola de ferro fos, i fregeix per tots els costats la cuixa de senglar
Agrega les verdures i les espècies i cuina una mica.
Afegeix, l’extracta de tomàquet i aboca la meitat del vi, deixa bullir tot junt fins que el vi quedi completament evaporat.
Mentrestant, assaona abundantment la cuixa amb sal, pebre i pebre vermell acabat de moldre.
Afegeix la resta del líquid i tapa.
Col•loca la cassola coberta, al forn, cuina per 5 a 7 hores a 120 graus, segons la mida de la cuixa de senglar. Encara que passi més de tems, no perjudica en absolut.
Passa la salsa per un colador, deixa coure i es pot espessir amb una mica de farina ben torradeta, si és necessari.
També li va molt bé, si agregues algunes prunes al guisat.
Aquest rostit es pot servir a talls freds, per exemple amb una salsa de mostassa de figues.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se