Pollastre al curri

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Trossegem bé la ceba. A continuació procedim a daurar-la ja trossejada en una paella.
-Un cop tinguem la ceba picada i dauradeta, hi afegim la cuixa pollastre.
-Hi agagim sal i pebre al gust i deixem fregir el pollastre a la paella durant diversos minuts a foc mig, els necessaris perquè el pollastre agafi un color daurat.
-Quan observem que el pollastre ha pres bon color, hi tirem la salsa curri, baixem la intensitat del foc i deixem coure uns 20 minuts, tot junt.
-Tallem els espàrrecs i els saltegem amb una mica d'oli (seran per decorar).
-Emplatem el pollastre amb la salsa (passada pel colador) que ha quedat a la paella i acompanyem el plat amb els espàrrecs verds trossejats.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se