Pollastre al curri

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una cuixa petita de pollastre
  • 1 Ceba tendra
  • Salsa curri comprada
  • Sal
  • Pebre negre
  • Espàrrecs verds

1 racions

Elaboració

-Trossegem bé la ceba. A continuació procedim a daurar-la ja trossejada en una paella.
-Un cop tinguem la ceba picada i dauradeta, hi afegim la cuixa pollastre.
-Hi agagim sal i pebre al gust i deixem fregir el pollastre a la paella durant diversos minuts a foc mig, els necessaris perquè el pollastre agafi un color daurat.
-Quan observem que el pollastre ha pres bon color, hi tirem la salsa curri, baixem la intensitat del foc i deixem coure uns 20 minuts, tot junt.
-Tallem els espàrrecs i els saltegem amb una mica d'oli (seran per decorar).
-Emplatem el pollastre amb la salsa (passada pel colador) que ha quedat a la paella i acompanyem el plat amb els espàrrecs verds trossejats.

30min


Recepta de cuina de Pollastre al curri

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1542 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: