Ous amb Salsa de Crema i Pernil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el pernil a tires petites i fregeix lleugerament en mantega, sense que prenguin color.
Agrega la farina, el pebre vermell i el brou de verdures.
Afegeix la crema a poc a poc i mou gradualment.
Cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Assaona amb sal i pebre i afegeix el cibulet.
Posa les meitats dels ous bullits en els plats i aboca la salsa calenta pel damunt.
Serveix amb puré de patates o patates bullides i amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se