Ous amb Salsa de Crema i Pernil

Ingredients

  • 200 g de pernil cuit,
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada de farina
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 250 ml de brou de verdures
  • 200 ml de crema
  • 1 manat de cibulet, tallat en rotlles
  • 8 ous cuits
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla el pernil a tires petites i fregeix lleugerament en mantega, sense que prenguin color.
Agrega la farina, el pebre vermell i el brou de verdures.
Afegeix la crema a poc a poc i mou gradualment.
Cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Assaona amb sal i pebre i afegeix el cibulet.
Posa les meitats dels ous bullits en els plats i aboca la salsa calenta pel damunt.
Serveix amb puré de patates o patates bullides i amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: