Ous amb Salsa de Crema i Pernil

Ingredients

  • 200 g de pernil cuit,
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada de farina
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 250 ml de brou de verdures
  • 200 ml de crema
  • 1 manat de cibulet, tallat en rotlles
  • 8 ous cuits
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla el pernil a tires petites i fregeix lleugerament en mantega, sense que prenguin color.
Agrega la farina, el pebre vermell i el brou de verdures.
Afegeix la crema a poc a poc i mou gradualment.
Cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Assaona amb sal i pebre i afegeix el cibulet.
Posa les meitats dels ous bullits en els plats i aboca la salsa calenta pel damunt.
Serveix amb puré de patates o patates bullides i amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

960 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: