Crema de pastanages

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Peleu i talleu les pastanages a rodanxes fines. Col.loqueu-les amb la mantega dins d'un cassó a foc lent per ofegar-les, només fins que es desfaci la mantega.
A continuació, afegiu-hi l'aigua, salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc lent fins que les pastanages estiguin totalment toves. Per últim, fora del foc tritureu les pastanages fins a formar una crema molt fina. Aquesta crema pot servir-se freda o calenta, empolvorada a l'ultim moment amb julivert picat

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se